Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kropp

cirklar runt
orden talar tunt
sakteliga verk
skapad av tid
lid i liv
inochutvända frid
ett hålrum
att finna
finnas i
inga du
inga ni
liksom allt
i slutändan
remi




Bunden vers av MedVetAnde
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-10 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MedVetAnde