Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där satt den!

Som kvinna vet jag att en del män tror att kvinnor inte kan hantera verktyg.
Men visst kan vi.

En kartong från IKEA med en möbel fick jag.
Min man åkte och fiskade, han sa jag skruvar ihop den imorgon.

Tog fram beskrivningen, gjorde det på egen hand.
När sista skruven var på plats så sa jag.
"DÄR SATT DEN".




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-31 11:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hos oss är det alltid hustrun som gör sådant.
2018-08-02

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2018-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP