Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNART DAGS ATT GÅ

 

En doft

av livets vemod

 

parfymerar

klar höstluft

 

med nostalgiska toner

efter regnet

 

ger återblickar

av andra höstar

 

då livet var ungt

åren oförbrukade

 

nu knackar tiden på

snart dags att gå

 

från allt man håller kärt




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-22 18:08



Bookmark and Share


  ULJO
Så berörande starkt framfört
2018-08-24

  Valter Örn VIP
En dag när jag var ute på stan så kom en snabbfotad pensionär och försökte genskjuta mig i en smal passage. Han hejdade sig och jag frågade om han hade bråttom. Han svarade då att man är ju pensionär och då gäller det att hinna med så mycket man kan medan man lever !
2018-08-23

  Feliaxel VIP
Berörande diktat
2018-08-23

    ej medlem längre
Det finns ett starkt vemod i detta avsked av det vackra, av livet i sin höstblomning. En starkt berörande text!
2018-08-23

  Niliboy
Ja, man önskar av livet å det är ju bra om det är levande!
2018-08-23

    ej medlem längre
Vackert diktat om tidens gång och de vägskäl man slutligen kommer till.
2018-08-23

  Rise Little One
Som en återkoppling mellan sommar och höst...
2018-08-23

    Sefarge VIP
Ja sånt är livet!
Men det hinns
väl med att
rösta först?
2018-08-22

  Marita Ohlquist VIP
Trots att jag vet att det blir så
är det ändå svårt att tänka på!

Hoppas att mitt namn ligger mjukt i efterlevandes minnen.
2018-08-22

  DavidM VIP
Rader som berör på djupet.
2018-08-22

  Poeten Salvador VIP
Med vemod
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP