Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V-TECKEN - haiku

Vresiga vindar

växelvis vilda vågor

vattenverksamhet




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-19 17:45



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin allitteration. Känner havet i ansiktet när jag läser.
2018-08-20

  Lars Hedlin
Vinande vatten varslas vilt
2018-08-20

  ULJO
Mycket på V. Kan inte förglömma v-jeansen. Kom och tä ka på det nu
2018-08-20

  M.Eta
Man kan riktigt höra vågskvalp i din fina haiku.
2018-08-19

  Niliboy
En haiku är 5,7,5

Trevlig annars!
2018-08-19

  Poeten Salvador VIP
Vers-vurm
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP