Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


MUSIKEN RYTMEN SPEGLAR SJÄLEN

 

Musiken lämnar aldrig människans exisfär... Musiken rytmen ljuden tonerna melodierna kommer alltid att vara människans största och gemensammaste nämnaren genom evinnerliga tider, musiken är störst, rytmens liknelse - hjärtats rytm, hur vi andas vad vi gör påverkar rytmen, om vi älskar, förförs, hänförs ja precis allt musiken kan illustrerar hur vi känner tänker och är.




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-28 19:56



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
håller med
2018-09-10

  BenGust VIP
Briljanta toner pulserar, vibrerar
och sätter minne och fantasi i svang.
Tack för din tonsatta" exisfär".
2018-09-03

    Peter Söderqvist
Fint skrivet om musiken. Så målande som dina bilder.
2018-08-31

  Fem hjärtan VIP
Ett liv utan musik vore outhärdlig..
2018-08-30

  Johan Strömstedt
Att läsa eller att lyssna på musik är som att få en meny där så gott som allt servera. beroende på tycke och smak.
Det mest fantastiska är väl dock att man aldrig blir mätt. Fin text!
2018-08-28

  Fulbergarn

ja precis

undrar hur de gamla folkslagens musik lät
2018-08-28

    Sefarge VIP
Så sant!
Gustav Frödings
rytmlåts lyrik
lever än!Över
100-år sen den
skrevs!
;)
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP