Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SISTA AUGUSTI 2018

jag stänger dörr efter dörr
som jag aldrig gjort förr
med ansiktet mot havet
jag stänger ner, släcker ner
tar en paus nu från er
och nonchalerar kravet

jag klarar mig utan er
nu orkar jag inte mer
jag vänder mig från alla
drar mig undan, min vän
det blir time out igen
låt allting bara falla

LARZ GUSTAFSSON 31/8 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2018-08-31 15:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klokt beslut! Tystnad och stillhet är en nödvändighet ibland, för att inte trasa sönder själen, och för att komma i jämvikt.
2018-08-31

  Larz Gustafsson VIP
Det är inte så jag menar, KK.
Jag drar mig inte tillbaka från poeter.se
No such luck.
Ibland vill jag bara kunna vila.
Jag är högkänslig och vi som är det har det behovet.
Jesus har sagt att jag ska kasta alla mina bekymmer på Honom, ty Han har omsorg om mig.
Let go and let God.

Tack för din kommentar!


2018-08-31

  Kungskobran VIP
Eremit vill jag va
det känns bra
Att kunna tänka
utan att någon stör
använda mitt gehör
Skapa stor poesi
bättre kan det inte bli

Välkommen tillbaka med
förnyade poesikrafter
2018-08-31

  Mats Edin VIP
Bäste dräng behöver inget gäng
2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP