Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT JAG BRÄNT

jag tänker på allt som jag bränt och förstört

jag tänker på allt som jag känt som var skört

förtroenden som jag har fått, som jag svek

och alla de där som jag skrämt när jag skrek

 

då finns det ingenting att tillägga

då känns det bara stumt

så mycket av det där som ägde rum

var bara onödigt och dumt

 

min grämelse och min efterklokhet

min vämjelse över att ha gått bet

och fanns inte nåden så vore jag dömd

men allt är fullbordat och bägaren tömd

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/9 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZzbOo5_zdec

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2018-09-01 21:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den får man endast från Jesus.
Tack för kommentaren!
2018-09-02

    Sefarge VIP
Bättre efterklok
Än inte klok alls.
Tänk att få nåden
att börja om! Inte
alla förunnat
:}
2018-09-02

    ej medlem längre
Fanns inte nåden så vore det ute med oss alla. Ingen har något att komma med eftersom egen godhet inte duger inför Gud.
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP