Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDER STJÄRNHIMLEN (IGEN)

under stjärnhimlen

blir jag barn på nytt

och beundrande står jag på balkongen

överväldigad 

av ett synintryck

ett som lockar fram stroferna och sången

så jag står fascinerad

liksom förr

och betraktar vad Skaparen har danat

och jag vet det finns mer än ögat ser

mycket mera än

medelsvensson anat

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/9 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2018-09-03 17:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Universums oändlighet är ofattbar
tänk att stjärnan så klar
är 1000 tals ljusår bort,
med oändligheten som perspektiv
kan vi förstå att vi är
mycket mycket små




2018-09-03

    ej medlem längre
Visst är det fascinerande!. Hundratals ljusår bort. Det är ofattbart att det är möjligt att se stjärnor på dessa avstånd.
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP