Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄPPELSPÄCKAD MORGON

frisk luft nu äntligen

efter kvava sommaren

frisk luft på morgonen

det gör mig gott att andas den

 

 

september

har sin egen charm

eftermiddan

blir solig och varm

 

på balkongen

nattedtid

stilla stunder

himmelsk frid

sovrumsfönstret

står på glänt

som om inget

hade hänt

 

 

i oktober:

öde strand

jag är där med

uträckt hand

öppen för vad

Gud vill ge

öppen för vad

jag får se

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/9 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2018-09-04 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP