Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLVRANNSAKAN

varför kasta pärlor för svin?

vad ska det tjäna till?

varför ska man utsätta sig

för det man inte vill?

varför ägna tid åt en värld

där man är sig själva nog?

varför ska jag slipa mitt svärd

när det borde bli en plog?

 

LARZ GUSTAFSSON 5/9 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2018-09-05 13:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Insiktsfullt!
2018-09-05

  Kungskobran VIP
Ja det kan man verkligen undra
2018-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP