Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ARA är min själs befrielsearmé, ett fantasifoster


En vild och krokig stig

Jag väljer mina vägar i livet
Vissa leder bort, andra hem
Vet inte vart jag är på väg
Men jag får "lägga på en rem"

Jag når ett vägskäl i natten
Åt vänster går Dagermans stig
Åt höger leder en krigsstig
För Stig lyfter jag på hatten

Går jag åt vänster, kan mitt liv ändras
Går jag åt höger, kan mitt liv ändas !

På ena axeln viskar en ängel
på andra, skriker en demon
Och jag, ja lyssnar som ett fån

Min egen befrielsearmé är ju bara poetisk
Anarkistisk Revolutionär Armé är patetisk

En utopi som blir svår att skapa
Jag kan ju bara skriva en "drapa"




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 1824 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-06 22:46



Bookmark and Share


  Viksten
Väl komponerad
och välskriven text

2018-09-07
  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP