Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Där ligger du
endast iklädd nattens lakan

Vacker som ett duggregn
Ögon immas av syret från din mun

Min sorg
att vakna till gryningens ljus
saknad och älskad när du går

Den tomma sängen skriker
efter din bröstkorg

En famn mellan hösten och havet
utbränd och skör

Den vita himlen
med sitt vackra ljus
omfamnar våra minnen
till liv

Jag älskar dina ord om mig






Fri vers av Anneli A
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-07 20:33



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Så kom hösten och havet tillbaka....
2020-01-07

  Gunnar Hilén VIP
Det här tycker jag om.

"Ögon immas av syret från din mun"
och
"Jag älskar dina ord om mig".
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Anneli A