Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla zombies och robotar.


JAG VÄGRADE ATT RÖSTA

Jag vägrade att rösta

Över detta är jag stolt

Om Herren dröjer 4 år

repriseras min revolt.

 

LARZ GUSTAFSSON 9/9 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2018-09-09 17:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men för mig handlar det främst om ett principiellt och teologiskt ställningstagande.
2018-09-09

  Kungskobran VIP
Min röst räknas ej
det hela är ett enda lurendrej
Den i kvarnen males ner
och finns då ej mer
Så vad spelar det för roll
om jag så röstar på tomtar och troll
Allt blir ändå som det var förut
det blir aldrig något slut



2018-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP