Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, jag röstade INTE och det är jag glad för.


RADIOSKUGGA

jag väljer radioskugga

signalerna når inte fram

jag väljer radioskugga

långt bort från ankornas damm

flyr det politiskt korrekta

som jag fått höra till leda

jag väljer radioskugga

jag väljer ordning & reda

 

LARZ GUSTAFSSON 180909




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2018-09-09 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP