Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RADIOSIKT

jag väljer radiosikt

hör allting som är av vikt

allt annat skippat jag kvickt

när jag valt radiosikt

filtret filtrerar det där

som inte hör hemma här

därav min märkliga dikt

jag väljer radiosikt

 

LARZ GUSTAFSSON 9/9 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2018-09-09 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP