Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPÅRBUNDEN

 

Du går

i mina spår

 

alltid

 

med andetag

av kärlek

 

slår an

en himmelsk ton

 

när saknad ruvar

i sitt bo

 

jag går

i dina spår

 

alltid




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-09-23 17:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Närhet, värme och trygghet...det kan inte bli bättre...mycket fint...
2018-09-26

  ULJO
Att gå i andras spår. Bra om det inger trygghet
2018-09-25

  Marita Ohlquist VIP
Underbar tex i kärlekens namn!
2018-09-24

  bittemi VIP
Fin poesi!
2018-09-24

  Feliaxel VIP
Fint skaldat
2018-09-23

  M.Eta
Som en spårhund!?
2018-09-23

  Poeten Salvador VIP
Vem går före, vem går efter?
2018-09-23

  Öknens Ros VIP
Finstämd och mjuk ton.
2018-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP