Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill i villervallan

 

 

jag går omkring med

en bild av dig

men omslagspapperet

är alldeles för tunt

jag ville visa den

för allt och alla

och ropa ut ditt namn

men istället

håller jag i den hårt

gömd under rocken

i människors vimmel

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-26 11:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fanns en gång i tiden en teveserie som hette 'Villervalle i Söderhavet'. Kom att tänka på det vid läsningen av denna text.
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg