Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EFTER VANDRINGEN

sen somnar jag lugnt och tungt

jag ska kanske drömma om havet och hamnar

och ingen kan sätta punkt

för det som är djupare än havets famnar

ja, min fantasi når långt

så högt över rostiga kranar, och svanar

och det som känns trångt och vrångt

den har barnets ögon som himmelsblå spanar

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28-29/9 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2018-09-29 15:28



Bookmark and Share


  Palett
Fin beskrivning av en sökande själ.
2018-09-29

  Fulbergarn
fint
2018-09-29

    ej medlem längre
Trevligt att drömma sig bort till det okända. Med fantasins vingar finns inga hinder och inget som kostar. Fint och rofullt!
2018-09-29

  Kungskobran VIP
Måste läsas många gånger för att ta in alla metaforer. Fantastiskt Innehållsrikt på några få rader

Sömnens magi
skapar eufori
av oväntat slag
fantasins välbehag


2018-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP