Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Prästfjärden mot Garnsviken längsmed Åkers kanal i Österåker


LÅT DIG INTE BLI BORTGJORD UTAV ORD

 

Sida vid sida går du

annan i liknande situation

alla har varit där

snuddat vid stigens gren

där du av mod

har vågat gå bredvid

där de har vänt bort

 

tillägg:

den går ju där

för andra sagt

de där nedslående

orden ...

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-05 13:12



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Högst aktuellt tema: Låt dig inte bli bortgjord av ord och propaganda !
2018-10-06

  Bodingen VIP
Orden räcker nog icke till
trots man försöker och vill
att när man på sin syn litar
ändå lyckas kliva på legobitar
2018-10-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord är ju inte
bara till för att
BYTA, utan
isolering BRYTA
och få livet sen
att så gott FLYTA!

2018-10-05

  Max Poisé VIP
Verkar mer vid din titel och måste erkänna att den står ensam mot resten av texten. Ja jösses det händer mig dagligen att orden förvillar mig totalt...
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP