Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelse

förälskelse ett fenomen 

en urartad glasart.

Blomstringen. Den meningsfulla 

Samhörigheten & driften i hjärtats bo

Förnimmelsen en nebolousa bort.

Förälskelse förmåga en mani

 




Fri vers (Prosapoesi) av Songbird VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-21 08:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förälskelsen drabbar oss alla. Den är som Du skriver "en mani" och "ett fenomen".
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP