Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bländad

 

Under ytan glöder solen...

Ljuset övervinner allt mörker...

Ett träd är en varelse upplyst liksom människan...

Bländad av skönheten ser vi inte det rätta elementet...




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-24 12:59



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Vacker målning och hyllning till varelsen trädet!
2018-10-24

  ULJO
Fint i ord och bild

2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP