Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://open.spotify.com/track/3k3KgXgMDJWcOCpIYy4pR8?si=IqGueE_pQRWs_G262W_63g


Vår sista sida


Och så är vi här, min vän
min Älskade

orden bleknar, försvinner helt
vi har blivit sista sidan
av den historia, som var
men aldrig kommer bli
vår

Dina läppar mot mina
din hand som ömt smekte
mina kinder
fick dem att smälta
när du valde att sätta punkt
och lämna de resterande bladen
för alltid tomma

Min vän, min Älskade
vi hade kunnat bli
en roman bland stjärnorna
oändliga i varandras armar
bland meningar
som skapar mening
och leende blickar
min vän, min Älskade

Farväl - Du saknas mig


om du bara visste...





The End











Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 383 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2018-10-27 11:58



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Stark, sorglig och vemodig text. Så lätt att känna igen sig i detta. Fint skaldat!
2018-11-08

    ej medlem längre
Sorgen flödar utan hopp om nya kapitel...men med tiden kan en mening vara början på en ny bok.
2018-11-02

  Petter Wingren
Stark dikt med ett smärtsamt Romeo-och-Julia-upplägg där romantiken ligger i själva saknaden.
2018-11-01

  Christin Lederman VIP
Vackert skrivet med fina metaforer
2018-10-30

  Nils-Robert
Smärtsamma känslosamma rader om avslut. Bra fångat i poesi.
2018-10-29

  Änglaögon
Känslosamt vackert
2018-10-29

  Bodingen VIP
Där ser man, fler som fått besök av Frk eller Hr Slut i dagarna, jaha, bara spotta i nävarna och traggla vidare, "Jag får liksom ingen ordning på mitt liv" med Winnerbäck på repeat...
2018-10-28

  Glömskan VIP
Sorgset och mycket vackert skrivet.
2018-10-27

  DavidM VIP
Raderna rör sig in på djupet.
2018-10-27

  Fulbergarn
Innerlig känsla
2018-10-27

  Blomma-Stjärna VIP
slutet på en kärlekshistoria; väl beskriven och kärleksfullt bearbetad
2018-10-27

  M.Eta
Fint skrivet om saknad kärlek.
2018-10-27

    ej medlem längre
Känner igen mig..drabbande text.. du förmedlar förlusten väl!!!!
2018-10-27

    Lars J
”vi har blivit sista sidan”

Favoritraden för mig i en vackert känslosamt skriven dikt.
2018-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream