Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


vidunderligt vackert

 

likt en tavla

ord framkallar symboler

konstnären ser mönster

som mänskligheten upprepar

men sedan förlägger de

den röda tråden... 

 

insikten blir

bortkastad

aldrig återfunnen... 

 

verket skiner i all sin glans

meningen där återfanns

någon gav verket sin chans

 

skönheten ligger i betraktarens öga

den månbelysta stigen leder en hem

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-29 13:18



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Skönheten ligger i betraktarens ögon och så är det också i mångt och mycket in diktandet. Poeten har kanske lagt ner hela sin själ i texten men finner inte motsvarande respons hos läsaren.
Din tavla är vacker. Jag gillar det där eteriskt eller esoteriskt vackra; oftast i form av akvareller och laveringar.
2018-10-30

  ULJO
Ja verkligen vackert
2018-10-29

  DavidM VIP
Raderna får nya innebörder för varje läsning, fint gestaltat och snygg målning.
2018-10-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Se det verka
det ta till vara
det märka
kan framåt
mycket stärka!
2018-10-29

  Anya VIP
Vackert skriftat om skapande....både i ord och måleri...tänker jag.
2018-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP