Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Önskar alla en underbart trevlig helg!

 

står vid din sida

ler med dig 

ser dig

 

ja tror inte alltid på det

att jag är önskad älskad

 

såren efter hårda åren

de flyttade inte ut sen

 

vi ska lära oss att leva 

med allt vi inuti är...

 

så jag älskar dig med

du som glömt att se

att livet är just nu

 

du som jag

vi glömmer

 

fats vi inte vill glömma

det är ej emot någon

bara glömskans garn

 

vi binds så hårt vid dået

av de dårar som dårat sig

 

så minns du som kan att

vi behöver påminnas idag

om att vi duger och är bra

jobbigt när man glömmer

att man duger bra varje dag

 

jag önskar dig därför 

en underbart trevlig helg!

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 778 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-09 17:16



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Trevlig helg med ljus i sinnet i mörka november :)
2018-11-09

  Maria Sundelin VIP
Trevlig helg till dig också
2018-11-09

  Fulbergarn
Nej, jag tror inte heller alltid på det !

trevlig helg
2018-11-09

    ej medlem längre
Jag älskar dina ordlekar. <3 Önskar dig en alldeles underbar helg. :-)
2018-11-09

  Poeten Salvador VIP
TREVLIG helg
2018-11-09

  Anya VIP
Jaa vi duger. Bra text och vacker bild till. Trevlig helg på dig med. <3

2018-11-09

  ULJO
Trevlig helg till dig också. Fin bild
2018-11-09

  Livet1
Så sant! Vilken vacker bild. Trevlig jagärbrahelg på dig med. <3
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP