Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖDSKÄNNING

ogästvänliga månad

ogästvänliga dag

lättillgängliga svårmod

ogästvänliga jag

 

LARZ GUSTAFSSON 11/11 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2018-11-11 14:25



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Svårmodet känns, men det är en befrielse i att kunna förmedla det så
2018-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP