Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom

Barndom
ungdom
är namn
på tid
vi hela livet
lever

resten är
kommentarer
i marginalen

om
betydelse
och mening




Fri vers av Petter Wingren
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-20 00:35



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Gillar mycket strävheten
tvetydigheten i uttrycket
som bygger upp och landar i
innebörden som Torgny Lindgren
skulle ha bytt ut mening till.
Tänkvärt utan att skriva någon
något på näsan!
Uppfattar titeln som Dom med o-ljud dvs det juridiska begreppet. Tänker då på Sartre och att vi är dömda att välja.
2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren