Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

balansakt på randen till

 

 

helt apropå befinner jag mig

på platsen där dåtid råder

minnen

du och jag ett värkande bildspel

 

jag stannar till

jag räds

jag darrar

dränerad på allt

utom andning

avklädd inför dig

och din nakna tystnad

minneslösa till genomskinlighet

sammanfogas våra suckar

till en enda ensamhet

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-25 17:34



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg