Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Decembermörker!

Detta mörka, detta trista.
Tänder hos mig ingen gnista.

Vita vidder vill jag ha.
Då känns det så bra.

Få traska i snön, det är underbart.
Nu får vintern komma, jag har väntat klart.

Bakar nu en mjuk pepparkaka.
Är du snäller så får du smaka.




Bunden vers (Rim) av Ezmeralda VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-04 13:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Hoppa jag får smaka en liten bit
för här är sällan marken vit!
2018-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP