Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


No, you are never safe. Ever.


INSPIRED BY ACTUAL EVENTS

INSPIRED BY ACTUAL EVENTS
GOOD EVENING, LADIES AND GENTS!
SOME THINGS MAY GO TO MY HEAD
SOME THINGS CAN MAKE ME SEE RED
A LOT OF TIMES I GO WILD
I MAY BEHAVE LIKE A CHILD
YOU’VE GOT TO HAND IT TO ME
IT’S ALL BEENPURE HONESTY

 

I CHOOSE WHAT NEWS I TAKE IN
I DON’T SEE THAT AS A SIN
BEING SELECTIVE IS GREAT
DON’T WANT TOO MUCH ON MY PLATE
BEING CREATIVE IS NICE
WHEN I DON’T HAVE TO THINK TWICE
SOME PEOPLE CALL IT THE FLOW
WELL, THAT’S WHERE I WANNA GO

 

INSPIRED BY SONGS THAT I HEAR
A CHANGE OF SPEED, CHANGE OF GEAR
SOUNDS FROM A CAR FACTORY
LYRICS APPEALING TO ME
THIS PLANET WILL BE REPLACED
I KNOW I WILL STAND AMAZED
POETRY WON’T BE REQUIRED
PERHAPS NOT EVEN DESIRED

 

LARZ GUSTAFSSON 12/12 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2018-12-12 21:47



Bookmark and Share


  objekt3
Swift sade något om att fylla det inre bibblioteket han menade även att hålla det rent och snyggt för din egen skull <3
2018-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP