Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På äldreboenden finns många änglar ...


ÄNGELN I RUMMET - haiku

Ängeln spred sitt ljus

i mörker utav tomhet

smekte rynkig kind




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-12-23 18:07



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Tur att änglar finns,
speciellt på äldreboenden!
Fin haiku!
2018-12-28

  bittemi VIP
Jag har också träffat sådana änglar. Fin haiku
2018-12-27

  M.Eta
Fin haiku!
2018-12-26

    ej medlem längre
Så fin haiku om alla de jordiska änglar, som dagligen sprider sitt ljus.
2018-12-25

  Feliaxel VIP
Fint skaldat om änglar
2018-12-24

  ULJO
Så sant. Många som bryr sig. Så otroligt fint.
2018-12-24

  Petter Wingren
en smekning på en kind är ibland hela skillnaden
2018-12-23

  Poeten Salvador VIP
Jultanke
2018-12-23

  Anya VIP
Jaa du har så rätt. Sannerligen änglar på mammas särskilda boende. Jag är så glad att hon är där. De lägger upp på Facebook vad de gör. Bakar, dansar, har manikyr. De berikar sannerligen mammas liv. Du fångar det så fint på få rader.
2018-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP