Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politiskt partis floskler har flyttat in i mitt badrum... Strömmen går eller vattnet tar slut nej inget kommer hjälpa. Jag måste sitta på tvättmaskinen för den inte skall dansa ut julen i förtid...


SÄTTA SIG PÅ DEN ELLER DEN HOPPAR OCH GÅR RÄTT IN I KAKLET

 

vibrationsskadad bakdel

välskakad kissblåsa

skakade korvar

hoppas på stillhet

 

det fanskapet hoppar omkring

vibrerar skuttar glider skakar

man låter som ett får uppå den

men man måste sitta på den

annars går den rätt in i kaklet

 

låter som moderatledaren Ulf Kristersson

om jag hoppar kommer de att bräka igen...

som får på grönbete så jag sitter kvar ...

vill inte att tvättmaskinen rymmer 

och dansar ut julen i förtid

än är det inte tjugondedagknut

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-04 16:58



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Låt Kristersson sitta på den istället så gör han lite nytta iaf
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP