Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillägnad dem som vill ifrågasätta min kristna tro.


BORTÖVER

nu ljusnar det bortöver

där hembyn ligger lugn

nu mörknar mellanöstern

men brinner som en ugn

med ankaret i himlen

där anden är förtöjd

är jag för min del lycklig

och skriver glad och nöjd

 

LARZ GUSTAFSSON  5/1 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2019-01-05 12:22



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Första två raderna i kontrast till övrig text Mycket välskrivet Snyggt!
2019-01-07

  Kungskobran VIP
Lyckliga du
2019-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP