Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska jag mörda nån eller ska jag skriva en dikt kattenkin som svar på din fråga jag tänkte efter och det blidde det här


nån

 

nån är nog den snällaste människan i världen

nån är nog den finaste jag vet

 

nån håller på att göra mig tokig

passiv aggressivitet

 

nån hjälpte mig ur döden

nån tog mig på orden

 

nån vill ha ordning och reda

jag skiter i vilket

 

nån dricker vin på fredag

jag dricker vin när jag har lust

 

nån diskar med rinnande vatten

biafrabarnen

 

nån hjälper alla andra

jag hjälper mig själv

 

nån vågar inte cykla till stan

tänk om dom stjäler min cykel

jag vågar inte gå ut

 

nån tycker man ska mörda cykeltjuvar

jag tycker att alla människor

och djur ska få leva

 

jag älskar nån

 

 

 

 




Fri vers av Concordia
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-10 03:31



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så himla fint! Jag förstår precis. Håller också med Per här nedan. Spara denna pärla.
2019-01-11

  Per Teofilusson
fantastiskt rar dikt. Rarheten kommer sig av det skenbart naivistiska. Sant vuxet.
2019-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Concordia
Concordia