Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INGEN DIALOG MED DJÄVULEN!

ingen dialog med djävulen

eller hans representanter!

ingen eftergift åt fienden

eller hans vimsiga tanter

ingen kompromiss med isebel

näps istället andemakten

den är "straight from hell"

förstår ni väl

och vill alltid ange takten

 

häxan vill ha männen ned på knä

men jag faller ej till föga

jag vill stå på klippan med min Gud

Han regerar i det höga

ingen dialog med djävulen

han kom hit för att förgöra

ingen kompromiss med fienden

det han byggt ska vi förstöra!

 

 

LARZ GUSTAFSSON  10/1 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2019-01-10 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP