Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vart tog du vägen Jan??

Stormen som skulle bli.
Den gick här förbi.

En del grenar till marken for.
Men ingen förödelse som blev stor.

Idag sitter fåglarna igen här på gren.
Himlen är blå med ett rosa sken.

Själv är jag nöjd med sakernas gång.
Trallar och sjunger en gammal sång!




Bunden vers (Rim) av Ezmeralda VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-12 15:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Han for fram med dunder och brak
dock icke över vårt tak!
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP