Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev och lär

 

Lev och lär,

älska och bli älskad

och glöm inte bort,

att kramas.

 

Kärleken är viktigast

 

Kärlek till dig själv

Kärleken till din familj

 

Lev som du lär 

och glöm inte bort,

att kramas.

 

Det var orden som

hans mor skrivit i brevet

när hon dog.

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ett rött troll
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-12 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett rött troll
Ett rött troll