Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målar i ljusare färger nu

Målar i ljusare färger nu
men med mörkrets skugga
vilande i bakgrunden
För att förstärka och få
ljuset att framträda
Tänker mindre svart nu
men behåller kontrasten
så ljuset inte bländar
alltför mycket
Släpper in ljuset nu
bland skuggorna
Iakttar bilden
Förändrar där det behövs
Tänker inte så mycket
men målar en hel del
Söker kanske perfektion
men är nöjd ändå
Nu när förväntningarna
tonats ner
Målar i ljusare färger nu




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-14 09:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bravo!
2019-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Utsökt!
2019-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP