Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLÄNGDOCKAN

 

 

Ser metaforen med dockan... En symbol för hur känslighet känns... Dockan en illustration av känslighet... Se där ögat skrapats bort, där en arm ryckts av och allt i den inre kroppens rum där det i en svämmat över...

Gråten kan vara en kram från ditt inre, och inte alltid sorg, utan sprungen ur en slags självbevarelsedrift och som skyddat dig ifrån att bli som en docka och möta ett liknande öde...




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-21 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP