Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att göra val


Livsval

Livet är förunderligt inte självklart.
Det som ger oss lycka är gåvan i livet.
Livets fart kan ibland gå så fort
att vi glömmer vad som betyder mest.
Vi tar för givet att imorgon finns kvar
som om det är självklart för oss

En tanke är.

Varför har vi gjort de val vi gjort?
Varför gör vi de val vi gör?

Ja de svaren finns inom oss själva.




Fri vers av Guldstrimma
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-22 21:57



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst vi alla vet väl
val vi gjort och gör
för alla vet sen väl
var skon sen klämmer...
Om nå´t ej stämmer...












2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Guldstrimma
Guldstrimma