Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns ett specialarrangemang som kallas extratjänst. Än så länge.


PLUGGAR PLIKTSKYLDIGAST

Vi har det jag retar upp mig på

Det finns sådant jag har tröttnat på

Men jag har ju någonstans att gå

Snart så är det inte längre så

 

Pluggar pliktskyldigt i Fiaskoland

Lär mig kanske någonting ibland

Och jag har ju någonstans att gå

Blott en liten tid förblir det så

 

LARZ GUSTAFSSON 24/1 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2019-01-24 13:00



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att få vara den jag är
vart det än bär
och alltid ha någonstans att gå
det är förunnat få
2019-01-24

  Larz Gustafsson VIP
Foto: Åke Idol
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP