Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVGÅ, MARGOT!

 

 

 

avgå, margot wallström!

avgå nu i dag!

sådd & skörd är faktiskt

en ofrånkomlig lag

avgå alla ni som

hatar Guds förbund!

israel ska segra

på Guds löftes grund!

 

LARZ GUSTAFSSON  14/1 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2019-01-24 18:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Margot är en katastrof
hon är inte för Sveriges väl
uppfyller bara sin egen själ
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP