Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En tumregel: Pockar man på min uppmärksamhet får man den inte.


PROPSANDE MOPS

Mopsen gläfser

Jag lyssnar inte alls

Mopsen propsar

och blottar nu sin hals

Mopsen gnäller

Det tjänar inget till

Gnyr och skäller

och tror väl att jag vill

grotta ned mig

i gläfs och gnäll och gny

Ledsen, pysen

men jag har valt att fly

 

LARZ GUSTAFSSON 25/1 2019

 

Foto: P-O Flodström

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2019-01-25 09:57



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Mycket bra rim I mitt tycke och mysig text Kul
2019-01-25

  Fulbergarn
lite musik till den här
2019-01-25

  Kungskobran VIP
Härlig text,om att inte mopsa upp sig
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP