Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VEM SKA SCHAVOTTERA?

Vem ska schavottera och vem ska klä skott

för alla hemska blessyrer vi fått?

Hundhuvet ska bäras och stupstocken tas hit

Slutresultatet är värt allt vårt slit

Offerkoftor på och martyrglorior fram

Vem ska vi belägga med denna skam?

 

Skynda er nu att få fram en syndabock!

Raska nu på, lilla nitiska flock!

Här får ni utlopp för all er bitterhet

Vem ställs vid skampålen?

Jag tror ni vet!

Mantrat ska vevas liksom ett positiv

Nu måste det bli ett slut på allt kiv!

 

LARZ GUSTAFSSON 29/1 2019

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 338 gånger
Publicerad 2019-01-29 17:39



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Någonannan inte ja
så ska det va
denna någonannan vad finns han
vi sökte och sökte men ingen fann
2019-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP