Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM HAR ORDET I EN VERS

 

vem har ordet är det jag

kan det vara versens dag

vilka ord ska jag då välja

kanske jag en dikt får sälja

 

veckor kommer veckor går

skriver alla veckor på ett år 

skriver under skriver över

skriver allt vad jag behöver 

 

längtar ord som inte finns

glömda finner vad jag minns

vittnar där ett ljus i tunnel

vaknar av ett envist mummel

 

tummen far så tvärt ur munnen

sömnen där blir som försvunnen

katten jamar och ungen skriker

och ordanvinden aldrig sviker

 

på en sten invid en trappa

hör jag väckarklockan klappra

dagen kommit natten flytt

känslan i mig som förbytt

 

vem fick ordet i min vers

skrev den under denna pers

livet leker allt känns bra

min dotter fyller 32 i da'

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-30 13:12



Bookmark and Share


  ULJO
Du fick ordet på din dotters födelsedag. Fint.
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP