Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VART ÄR VI PÅ VÄG MED 5G?

 

Han vilsenvandrar genom Europa 

far fram med sin mission och ropa

passa er för den nya vibrationen 5G

hur det kommer att bli kan ingen se

 

han tror alla insekter kommer att dö ut

vibrationen 5G gör på insekterna slut

 

När tidens vibration är över
Där växer ej mer någon klöver
Ingen har för någon annan tid över

 

 

och livets ögonlock faller ned

då är det försent att konstatera

att världen är sned

 

vi får vara glada vibrationen ännu ej är här

ingen vet vad den kan ställa till för besvär 

det kanske är bäst att vi avstår allt det där

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Solstrale VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-30 14:46



Bookmark and Share


  ULJO
Naturen tar skada av människans framfart. Snart har vi ingen jord kvar.
2019-01-31

    ej medlem längre
venus (min dubbla beskyddarplanet) snurrar kring en omvänd axel, varför jag inte kan skilja mellan vänster och höger? och mellan rätt och fel, där blir det ju jobbigare... jo, i alla fall, allt är bra och dåligt på sitt vis. att bli vis är att bli dum. att bli dum är att bli rättvis. att var rättvis är vist. på ett visst vis. visade det sig. kanske eller ej.
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP