Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ TVÅ SÄTT

 

TRAPPAN UPP TILL FÖRLUSTELSE

TRAPPAN NED TILL FÖRKASTELSE

NÄSTAN ALLT ÄR FÅFÄNGLIGHET

SÄD SOM SÅTTS ÄR AV EVIGHET

I EN NEDBRYTANDE MILJÖ

KOMMER TANKEN ATT JAG VILL DÖ

ARTON DAGAR ATT UTHÄRDA

VISSA STUNDER ÄR GULD VÄRDA

 

LARZ GUSTAFSSON 31/1 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2019-01-31 15:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vera Mukhinas "Arbetaren och kolchozkvinnan". Moskva.
2019-01-31

  Kungskobran VIP
Tankeväckande,
vilka är statyerna?
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP