Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poetens penna [haiku]

 

Natten oftast sen
när pennstumpen hörs raspa
sitt trasiga poem

 




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-02-06 22:34



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Skulle jag skriva med penna då blev det nog bara en massa parenteser och överstrykningar :)
2019-02-09

    Lars Gullberg
till oss
2019-02-08

    Lars Gullberg
Man kommer nära här, nära orden, de talar oss.

Så vackert bildspråk du har.
här spiller du ingenting i onödan.

Komplett.


2019-02-08

  Onomatoprofet VIP
Den!
2019-02-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken känsla i din haiku! Mina texter brukar ofta komma när jag inte kan sova.
2019-02-07

  Per Teofilusson
du skriver fram distans, som är poetens förutsättning och mänskan bakoms hemska lyte.
2019-02-07

  Lars Hedlin
Vaket och avskalat i stark sanning!
2019-02-07

    Roger Runkar Ragnar
Detta är vackert !
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP