Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS NATT OCH DAG

 

Vilande i nattens

lena mörker

 

omslutet i livmoderns 

trygga vatten

 

läggs mitt hjärta

i luftballongens korg

 

den svävar över 

kobbar och skär

 

belyst av stjärnors silverljus

månens bleka lampa

 

når målet som är du

denna kärlekens natt

 

där du ligger väntande

att skicka ditt hjärta

 

till mig

 

när morgon stiger

ur nattens famn

 

denna kärlekens dag




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-14 18:16



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Öppnar hjärtan -för kärleken...tack!
2019-02-17

  KattenKin VIP
Vacker kärleksdikt på alla hjärtansdag!
2019-02-16

    Dan Myrbeck
Så fint skrivet!
2019-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text från poetens penna!
2019-02-15

  Feliaxel VIP
Kärleken är underbar
Att få ha dessa underbara känslor för någon Och få ett gensvar
Fantastiskt
2019-02-15

  Blomma-Stjärna VIP
poetiskt vackert!
2019-02-15

    ej medlem längre
Underbara kärlek! <3
2019-02-14

  ULJO
Denna kärlekens dag. Fint
2019-02-14

  Poeten Salvador VIP
Fint bildspråk
2019-02-14

  Fulbergarn
Flygande hjärtan finner!
2019-02-14

  Niliboy
Ja, även en gamling kan glädjas, fint om den dyra kärleken!
2019-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP