Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett satans jävla hundliv!

 

Vilse här i värld vaknar tillräckligt ren
för att få vingla hem på svaga ben
natten på de drunknandes klinik
Ännu en spik i kistan på looserlistan

Vovve mer rumsren än matte
så glad, som ett yrväder
drar iväg med sin ägare
vimmelkantig och vriden i vinden

Ringar på vattnet
svingar för många bägare
Faller pladask i en pöl

I kläder långt ifrån hundpromenad
Närmare vodka och lemonad

De finare kvarterens knöl
missar aldrig en sorglig situation
Bjuder utlopp för egen frustration

Som om den som ballat ur får tåla
När ballar av stål ska tvåla

Håll hunden ditt satans j@^/a socialfall!”
säkert som en mall i detta fall
men i alla fall...
De egna odjuren täcker, det räcker till

Titt som tätt lät tät
slätade stöddigt över som om ingen behöver
Snälla ord här på vår jord

Garanterad att alla grannar och Gud
inte hörde ett ljud
Och att frun, farao och hans moster förlät

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-02-28 22:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört stark och full av känsla som slår och berör på det djupaste av djup!
2019-03-09

  Jörgen Jalmo
Minst sagt berörande.
och välskriven.
2019-03-02

  Marita Ohlquist VIP
Överallt finns det människor
som njuter av att klaga och klandra
undrar om dom sover gott om natten.
2019-03-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Häftigt ordflöde med beska droppar!
2019-03-01

  Kungskobran VIP
Härlig situationsbeskrivning
2019-03-01

  Nanna X
De rika däckar på divanen i stället...
Skönt rappat om tillvarons kontraster!
2019-02-28

    Sefarge VIP
Utslingrade läsvärda rader
Såsom alltid från din penna!
Och de e skillnad på byracka
Och byracka de två eller fyr-
fotade?
;)



2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP