Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


HÅLLHAKE

 

bakom stängda dörrar

sitter en hållhake...

små skrik hörs ifrån den

 

efter en stund visar sig en rödhake

lite senare visar sig en blåhake...

 

solkatterna leker med röd och blåhake

men hållhaken sitter kvar i mörkret...

 

sakta går det upp för röd och blåhake

att de inte är någon av dem som låter

förstår att en hållhake håller sig undan

men ändå har hållhaken en hake på dem

 

avundet hållhaken visat

mot att de båda

rödhake och blåhake

kan flyga...

 

hållhaken störtar i mörkret

döljer sina sår i skuggan

skriar ut sin frustration

mörkret likt ett täcke

en filt av glömska

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-05 19:00



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
våren?
2019-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP